Ergosoft RIP 16

Vuodesta 2009 alkaen olemme toimineet Sveitsiläisen Ergosoft AG:n RIP ohjelmistojen virallisena jälleenmyyjänä.

Ergosoft ohjelmistoilla voit ohjata useampaa rullatulostinta, UV-tasotulostinta, tarraleikkuria tai tasoleikkuria samanaikaisesti. Erittäin helppokäyttöinen ja tulostaja ystävällinen käyttöliittymä, joka käyttää ns. taustatulostustoimintoa, joka nopeuttaa tulostuksen alkamista. Ei enää pitkiä odottelu aikoja, jos tulostettavaa on paljon.

Ohjelmiston kantava teema on automatisointi. Pystyt automatisoimaan lähes kaiken, joka helpottaa ja myös tehostaa tuotantoasi. Ohjelmisto generoi tulostettavaa kuvaan automaattisesti juuri sellaiset purjerengas-, poraus-, leikkuumerkit, värinkorjauksen, spottivärin korjauksen, värienhallinnan, paneloinnin, marginaalit, asettelun, skaalaamisen jne. kuin itse haluat.

Esimerkkitilanne tuottavuudesta, sekä työajan tehostamisesta.

Asiakas lähettää Teille 50 erilaista kuvaa tulostettavaksi. Aineiston saapumisen jälkeen halutaan lisätä jokaiseen kuvaan yrityksenne logo ja purjerenkaille omat merkkinsä.

Paljonko tämä vie aikaa kun tuot nuo 50 kuvaa kuvankäsittelyohjelmistoon ja lisäät nämä asiat?
Ergosoftin ohjelmistolla tämän automatisoinnin tekeminen vie muutaman minuutin ja voit aloittaa tulostuksen hetkessä.
Näin ollen alkuperäiseen kuvaan ei tarvitse koskea ja myöskään väriprofiilien katoamiseen tai muuttumiseen tms. ei tule virheiden mahdollisuutta.

Kysy lisää myynnistämme!