PosterPrintergosoft_logo.jpg
RIP - Software

Pyydä tarjous myynnistämme


Varaa tästä itsellesi noin 30 min pituinen ilmainen esittely, TeamViever yhteydellä.

Laita viestikenttään: PosterPrint 14 esittely

Vuodesta 2009 alkaen olemme olleet Sveitsiläisen Ergosoft AG:n StudioPrint,
PosterPrint ja TexPrint RIP ohjelmien virallinen jälleenmyyjä.

Ergosoft ohjelmistoilla voit ohjata useampaa rullatulostinta, UV-tasotulostinta, tarraleikkuria tai tasoleikkuria samanaikaisesti. Erittäin helppokäyttöinen ja tulostaja ystävällinen käyttöliittymä, joka käyttää ns. taustatulostustoimintoa, joka nopeuttaa tulostuksen alkamista. Ei enää pitkiä odottelu aikoja, jos tulostettavaa on paljon.

Jos ohjelmistolla on useampi käyttäjä, voi jokainen käyttäjä rakentaa mieleisensä käyttöliittymän, jolloin mielekkyys säilyy kaikille käyttäjille. Sisäänrakennetulla ColorGPS ICC-profilointimoottorilla, Chroma-työkalulla saat muodostettua erittäin tarkat värintoistot ja tulostusympäristöjen huolto on myös otettu huomioon. ColorQPC:n avulla pystyt certifioimaan että käyttämäsi tulostin, väri, materiaali yhdistelmä vastaa haluttuja laatustandardeja.

Ohjelmiston kantava teema on automatisointi. Pystyt automatisoimaan lähes kaiken, joka helpottaa ja myös tehostaa tuotantoasi. Ohjelmisto generoi tulostettavaa kuvaan automaattisesti juuri sellaiset purjerengas-, poraus-, leikkuumerkit, värinkorjauksen, spottivärin korjauksen, värienhallinnan, paneloinnin, marginaalit, asettelun, skaalaamisen jne. kuin itse haluat.


Esimerkkitilanne tuottavuudesta, sekä työajan tehostamisesta.

Asiakas lähettää Teille 50 erilaista kuvaa tulostettavaksi. Aineiston saapumisen jälkeen halutaan lisätä jokaiseen kuvaan yrityksenne logo ja purjerenkaille omat merkkinsä.

Paljonko tämä vie aikaa kun tuot nuo 50 kuvaa kuvankäsittelyohjelmistoon ja lisäät nämä asiat?

Ergosoftin ohjelmistolla tämän automatisoinnin tekeminen vie muutaman minuutin ja voit aloittaa tulostuksen hetkessä.

Näin ollen alkuperäiseen kuvaan ei tarvitse koskea ja myöskään väriprofiilien katoamiseen tai muuttumiseen tms. ei tule virheiden mahdollisuutta.Versio päivityksiä: PosterPrint 9, 10, 11, 12, 2008, 14

Avaa esite (PDF)


pp_logo.jpg


http://blog.ergosofttech.com/